Valitse sivu
Profhilo-hoidot ovat olleet kysyttyjä varsinkin yli 35-vuotiaiden asiakkaiden puolesta. Hoito sopii ennaltaehkäisevästi myös nuoremmalle iholle ja edesauttaa myös aknen ja arpien paranemista. Profhilo on uusi ja maailmallakin kohuttu hoitomuoto, jossa kasvojen alueelle molemmin puolin pistetään vahvaa hyaluronihappoa viiteen eri kohtaan. Tämä hoito on suunniteltu iholle, joka vaatii kosteutusta ja vahvistusta. Vahva geelimäinen hyaluronihappo muotoilee myös ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta tehokkaasti. Hoidossa käytettävän uuden pistotekniikan ja ammattitaitoisen hoitajan avulla koko hoito on yleensä kivuton ja nopea tehdä.

MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan pääasiassa ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden esteettisten hoitojen kanssa.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.
Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä.

PROFHILO® HYÖDYT

Profhilo® muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Juuri tämä saa aikaan ihoa nostavan vaikutuksen.
Tulokset näkyvät ihon ulkomuodon nuorentumisena, parempana laatuna ja kosteustasapainona ihon eri kerroksissa vielä useita viikkoja käsittelyn jälkeen.

KENELLE PROFHILO® SOPII

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein.

MITEN PROFHILO® HOITO TEHDÄÄN

Profhilo-hoidoissa käytettävä injektiotekniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja pistosten määrää, Tämän seurauksena hoitoon ei kulu kauan aikaa eikä se tunnu epämiellyttävältä. Hoidosta ei yleensä jää juurikaan jälkiä mutta hoidon jälkeen pistoskohdissa voi olla herneen kokoiset pallot seuraavien tuntien ajan. Hoidossa tehdään viisi hyaluronihappopistosta molemmille puolin kasvoja. Hoito voidaan tehdä kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein, jolloin hoidon tulokset ovat pidempiaikaiset.