Valitse sivu

Julkaisimme uuden palvelun ajanvaraukseen, joka ilmoittaa sinulle vapautuneista ajoista, jotka ovat  seuraavan 7 päivän aikana!

Oletko etsinyt sopivaa hoitoaikaa mutta yhtään vapaata aikaa ei löytynyt ajanvarauksesta? Varasitko jo ajan mutta haluaisit kuitenkin päästä hoitoon jo aiemmin? Olisiko yhtään vapautuneita aikoja? Näitä meiltä kysytään toisinaan. Joskus aikoja vapautuu mutta kuinka niistä saisi helposti tiedon asiakkaana ja asiakkaille? Meillä on ratkaisu.

Haluaisitko tiedon vapautuvista ajoista?

Vapaat hoitoaikamme menevät usein nopeasti ja sopivaa aikaa ei aina kaikille löydy niin pian kuin olisi tarve. Saamme välillä myös kyselyitä peruutusajoista tai nopeammasta hoitoon pääsystä. Näissä tapauksissa, Teitä auttaaksemme, olemme kehittäneet uuden palvelun Teille, jotka haluatte päästä hoitoon nopeammin tai ette muuten vain ole löytäneet sopivaa hoitoaikaa ajanvarauksestamme.

Miten tämä palvelu toimii?

Palvelu toimii niin, että täytät vain lyhyen lomakkeen, johon lisäät yhteystietosi ja kerrot sinulle sopivat hoitopäivät. Heti kun järjestelmämme huomaa vapautuneen hoitoajan mikä osuu toiveisiisi niin palvelu ilmoittaa siitä sinulle sähköpostitse. Sen jälkeen teet normaalisti ajanvarauksen ja saat siitä vahvistuksen. Helppoa ja nopeaa.

Voit milloin vain perua ilmoitukset käyttämällä samaa lomaketta. Ilmoitukset loppuvat myös automaattisesti, kun valitsemasi aikaväli on ohitettu tai kun olet jo saanut kolme ilmoitusta. 

Miksi ”nopeimmille”?

Jos useampi asiakas on tilannut ilmoitukset samalta aikaväliltä niin heille kaikille lähtee sähköposti-ilmoitus vapautuneesta ajasta yhtäaikaa. Aika menee ensimmäiselle joka tekee ajanvarauksen ja saa siitä vahvistuksen.

Kuulostaa helpolta ja kätevältä!

Niin sen pitääkin olla! Palvelussa on molemminpuolinen etu. Asiakkaat pääsevät hoitoon heille sopivaan aikaan ja meidän ajanvarauskalenterimme on aina tehokkaasti täytetty, jotta saamme tarjottua hoitoajat useammalle. Toivottavasti tämä palvelu auttaa meitä palvelemaan Teitä vielä entistä paremmin! 💋